Levél címünk: Szent Anna Piarista templom 2600 Vác, Szentháromság tér. bocsa@vpg.sulinet.hu
Miserend Hétköznapokon 7.00 órakor Vasárnap: 7.00, 9.00
Önmagunk Szűzanyának szentelésére templomunkban rendszeresen lehetőség nyílik. A szentelés időpontjait időben kihirdetjük. Bővebb tájékoztatás Bocsa József atya honlapján érhető el, cím: http://bocsajozsef.hu , vagy bocsajozsef.piarista.hu
A váci Piarista Templomban elindult az örökimádás Jelentkezni lehet a szöveg mögötti képre kattintva is, a megjelenő űrlap kitöltésével. Az "Örök imádás " menüpontban további információk találhatóak.
.Minden első pénteken: 13 órától engesztelő szentségimádás, 16 órától gyóntatás, 17.00 órakor szentmise.
Évente több alkalommal megrendezésre kerülnek a kiengesztelődési imatalálkozók. Bővebb információ a http://engesztelok.hu/ weboldalon
Dicsértessék a Jézus Krisztus

2014. május 11. Húsvét 4. Vasárnapja

Írta: Super User. Beküldve: Hirdetések

Ma a papi és szerzetesi hivatások világnapja van. Egyre kevesebb a pap és egyre nehezebb terepen kell dolgozniuk. Csak a hívek erkölcsi, anyagi és főleg imádságos segítségével tudnak a meglévők helyt állni, és új hivatások támadni.

Hétfőn Szent Néreusz, Achilleusz és Pongrác vértanúk emléknapja lesz.

Pénteken Nepomuki Szent János áldozópap és vértanú emléknapja. Egyben 3. péntek. Reggel 6 órától szentségimádás lesz hazánkért. 18 órakor gyógyító szentmise. Előtt Sipos Gyula tart buzdítást, és vezeti szentmise után a közbenjáró imádságot.

Legfrissebb cikkek