Levél címünk: Szent Anna Piarista templom 2600 Vác, Szentháromság tér. bocsa@vpg.sulinet.hu
Miserend Hétköznapokon 7.00 órakor Vasárnap: 7.00, 9.00
Önmagunk Szűzanyának szentelésére templomunkban rendszeresen lehetőség nyílik. A szentelés időpontjait időben kihirdetjük. Bővebb tájékoztatás Bocsa József atya honlapján érhető el, cím: http://bocsajozsef.hu , vagy bocsajozsef.piarista.hu
A váci Piarista Templomban elindult az örökimádás Jelentkezni lehet a szöveg mögötti képre kattintva is, a megjelenő űrlap kitöltésével. Az "Örök imádás " menüpontban további információk találhatóak.
.Minden első pénteken: 13 órától engesztelő szentségimádás, 16 órától gyóntatás, 17.00 órakor szentmise.
Évente több alkalommal megrendezésre kerülnek a kiengesztelődési imatalálkozók. Bővebb információ a http://engesztelok.hu/ weboldalon
Dicsértessék a Jézus Krisztus

2014. április 20. Húsvét Vasárnap

Írta: Super User. Beküldve: Hirdetések

 

Húsvét vasárnapján reggel 7, 9, és este 6 órakor lesznek szentmisék. A reggeli szentmisében ételszentelés lesz.

Húsvét hétfőn reggel 7 és 9 órakor lesznek misék.

Örömmel hirdetjük, hogy húsvét hetében elkezdődnek a szentségimádási kápolna kialakítási munkálatai. A december 8-án erre a célra meghirdetett gyűjtésben kerekítve 600.000 Ft. gyűlt össze. Köszönjük mindenkinek az adományát. Így a hívek mostani és korábbi adományából és a Rendház megtakarításából a 6 milliós bekerülési költségnek valamivel több mint a fele jött össze. A maradék összeget a Tartományfőnökség fedezi.

Templomunk teljes felújítása nagyon sokba kerül. Az idén és a múlt évben is pályáztunk a legsürgetőbb munkákra, de egyik alkalommal sem nyertünk. Halaszthatatlan viszont a tornyok, és beléjük csatlakozó tetőrész felújítása. Ezért a Tartományfőnökség ebben az évben szeretné saját forrásaiból ezt a munkát elvégezni. Ennek költsége bruttó 62 millió Ft. Azt kéri, és mi, a helyi közösség is kérjük, hogy ki-ki lehetőségei szerint adományokkal, vagy lehetséges adományozók megnyerésével, és imával támogassa templomunk felújítását, amelynek becsült költsége 170 millió forint. Köszönjünk mindenkinek az eddigi támogatást.

 

Legfrissebb cikkek