Levél címünk: Szent Anna Piarista templom 2600 Vác, Szentháromság tér. bocsa@vpg.sulinet.hu
Miserend Hétköznapokon 7.00 órakor Vasárnap: 7.00, 9.00
Önmagunk Szűzanyának szentelésére templomunkban rendszeresen lehetőség nyílik. A szentelés időpontjait időben kihirdetjük. Bővebb tájékoztatás Bocsa József atya honlapján érhető el, cím: http://bocsajozsef.hu , vagy bocsajozsef.piarista.hu
A váci Piarista Templomban elindult az örökimádás Jelentkezni lehet a szöveg mögötti képre kattintva is, a megjelenő űrlap kitöltésével. Az "Örök imádás " menüpontban további információk találhatóak.
.Minden első pénteken: 13 órától engesztelő szentségimádás, 16 órától gyóntatás, 17.00 órakor szentmise.
Évente több alkalommal megrendezésre kerülnek a kiengesztelődési imatalálkozók. Bővebb információ a http://engesztelok.hu/ weboldalon
Dicsértessék a Jézus Krisztus

2014. április 6. Nagyböjt 5. Vasárnapja

Írta: Super User. Beküldve: Hirdetések

Ma elsővasárnap. Délután fél 3-tól szentségimádás és titokcsere lesz a Rózsafüzér Társulat tagjai számára.

A jövő héten, szombaton 14 órától városi keresztút lesz az Irgalmasság Kápolnától a Hétkápolnáig. Ebben a hatodik állomás a mi templomunké lesz.

A jövő vasárnap Virágvasárnap, az Úr szenvedésének a vasárnapja. 9 órás szentmise nem lesz templomunkban, hanem, a megyéspüspök úr kívánságára a Ferences templom és a mi templomunk a Székesegyház szentmiséjén vesz részt. Ezúttal a mi templomunk előtt a Szentháromság szobornál lesz a barkaszentelés fél 10-kor és innen indul a körmenet a Székesegyházba. Tehát a jövő vasárnapon templomunkban reggel 7 és este 6 órakor lesznek szentmisék.

A nagyheti szertartások: csütörtökön és pénteken este 6 órakor kezdődnek, a szombati vigília szertartás este fél 9-kor.

Legfrissebb cikkek