2014. február 9. Évközi 5. Vasárnap

Beküldve: Hirdetések

Hétfőn Szent Skolasztika

Kedden a Lourdes-i Boldogságos Szűz Mária emléknapja, a Betegek Világnapja. Ebből az alakalomból a következő vasárnapon a 9 órás szentmise keretében kiszolgáltatjuk a betegek kenetét. De aki a napján szeretné felvenni, a Hétkápolnánál 17 órakor lesz rá alkalom.

Pénteken Szent Cirill szerztetes és Szent Metód püspök, Európa társvédőszentjeinek az ünnepe lesz.

• A mi templomunk az alsóvárosi plébánia területéhez tartozik. Azok a jegyespárok, akik 2014-ben szeretnének házasságot kötni, kérjük, hogy minél előbb jelentkezzenek a Vác-Alsóvárosi Plébánián!

• Február 21-én pénteken 14-18 óráig véradásra várják a felnőtteket a váci Véradó Állomáson.

Elindult templomunk honlapja. Címe: vacitemplom.piarista.hu

Ez a hirdetés a hirdetőtáblán is olvasható, és onnan leírható. Úgy lehet könnyen memorizálni, hogy a központi piarista szerveren működik a honlap. Annak a címe pedig: piarista.hu Onnan lehet könnyen eljutni a különféle piarista intézményekhez, köztük a mi templomunkhoz is. Tehát még egyszer: vacitemplom.piaraista.hu

Ez a honlap nemcsak információkat tartalmaz templomunkról, hanem remélhetőleg segíteni fogja az egymással való kapcsolatot is. Elsőként érdemes regisztrálni. Majd ennek függvényében indulhatnak el a honlap segítségével egyéb szerveződések is.