Szent Anna Piarista templom honlapja

Levél címünk: Szent Anna Piarista templom 2600 Vác, Szentháromság tér. bocsa@vpg.sulinet.hu
Szentmisék: Hétköznap tanítási napokon hétfőtől péntekig 6.45-kor. Vakációban és szombaton 7.00-kor Vasárnap: 7.00, 9.00, valamint 18.00-kor Ifjúsági gitáros mise
Minden első pénteken: 13 órától engesztelő szentségimádás, 16 órától gyóntatás, 17.00 órakor szentmise.
A váci Piarista Templomban elindult az örökimádás Jelentkezni lehet a szöveg mögötti képre kattintva is, a megjelenő űrlap kitöltésével. Az "Örök imádás " menüpontban további információk találhatóak.
Önmagunk Szűzanyának szentelésére templomunkban rendszeresen lehetőség nyílik. A szentelés időpontjait időben kihirdetjük. Bővebb tájékoztatás Bocsa József atya honlapján érhető el, cím: http://bocsajozsef.hu , vagy bocsajozsef.piarista.hu
Évente több alkalommal megrendezésre kerülnek a kiengesztelődési imatalálkozók. Bővebb információ a http://engesztelok.hu/ weboldalon.

2014. május 4. Húsvét 3. Vasárnapja

Beküldve: Hirdetések

Ma elsővasárnap. Délután fél 3-tól szentségimádás és titokcsere a Rózsafüzér Társulat tagjai számára.

Szerdán Boldog Gizella ünnepe.

Szombaton Lelki napot tart templomunkban az indiai Jakab kármelita atya, amely keretében tanúságot tesz saját életéről Shiny Sabu egy fiatal feleség és édesanya. A program reggel 9 órától az esti fél 6-os szentmiséig és az azt követő közbenjáró imádságig tart. Szeretettel várunk minden elmélyülni és gyógyulni vágyót.